Een luxe plexiglas schilderij biedt vele mogelijkheden

✓ Persoonlijke touch

✓ Unieke schilderijen

✓ Inclusief ophangsysteem

In steeds meer huizen is een luxe plexiglas schilderij te vinden. Vaak in de vorm van een fotoprint op glas, maar bij Daluxe Art uit Tilburg is er nog veel meer mogelijk. U kunt bij ons ook kiezen uit exclusieve kunstobjecten met zilver en goud. U kunt ook gaan voor een luxe plexiglas schilderij met een achtergrond van dollarbiljetten, wat de kunst een bijzondere uitstraling geeft. Zo kunt u in onze uitgebreide webshop diverse luxe plexiglas schilderijen kopen.

Bekijk ons assortiment

Een luxe plexiglas schilderij met zilver en goud

Een plexiglas schilderij zie je vaak in de vorm van een fotoprint op glas, maar in onze webshop kunt u luxe schilderijen van plexiglas met zilveren en gouden details kopen. Kies bijvoorbeeld voor een schitterende foto met dergelijke details of ga voor een stijlvolle modellenfoto, gemaakt door een professionele fotograaf. Zo heeft u een luxe plexiglas schilderij of een fotoprint op glas dat een schitterend kunstobject vormt. U heeft zo een bijzonder kunstobject in huis, dat veel stijlvoller is dan de standaard fotoprint op glas die u wel vaker ziet. Ontdek dus de kunstobjecten in onze webshop. Deze zijn niet alleen bijzonder door de vele schitterende afbeeldingen, maar ook doordat u kunt kiezen uit bijzondere wandcirkels met de mooiste foto’s. Zo wordt uw luxe plexiglas schilderij zeker een eyecatcher in huis. Luxe plexiglas schilderijen kopen doet u in onze webshop.

Ontdek de vele mogelijkheden in onze webshop

Zoals u leest, is er bij ons veel meer mogelijk dan een fotoprint op glas. U kunt namelijk vele andere plexiglas schilderijen kopen in onze webshop, dus neem er een kijkje. Hier vindt u zeker een plexiglas schilderij dat past bij uw interieur. Wanneer u luxe plexiglas schilderijen gaat kopen, heeft u deze snel in huis. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 (0)6 – 28067861. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen of stuur een e-mail naar info@daluxe-art.nl.