Geef uw huis een chique uitstraling met fotokunst op plexiglas

✓ Persoonlijke touch

✓ Unieke schilderijen

✓ Inclusief ophangsysteem

 

Veel mensen hebben een foto op plexiglas aan de muur, maar met fotokunst op plexiglas geeft u uw woonkamer of andere ruimte in huis een chique uitstraling. Kies uit mooie afbeeldingen van bekende kunstwerken of ga voor schitterende modellenfoto’s, die ook ware kunstobjecten zijn. Zo vindt u bij Daluxe Art uit Tilburg verschillende vormen van fotokunst op plexiglas of ga voor andere soorten kunst op plexiglas. In onze webshop met een ruim assortiment kunst op plexiglas vindt u het allemaal.

 

Bekijk ons assortiment


Persoonlijke fotokunst op plexiglas

In onze uitgebreide webshop kunt u een bestaande afbeelding van bijvoorbeeld dieren of andere natuurelementen uitkiezen. Ook kunt u kiezen voor extra bijzondere afbeeldingen met goud of zilver, of met een achtergrond van bankbiljetten. Voor extra persoonlijke fotokunst op plexiglas laat u een eigen foto op plexiglas of dibond printen. Van tevoren bewerkt u deze foto desgewenst op een manier die u mooi vindt. Kies bijvoorbeeld voor een sepia-, zwart-wit- of mat effect. Zo wordt uw foto op plexiglas of een ander materiaal echt een kunstwerk. Kunst op plexiglas is voor iedereen mogelijk. Wat uw smaak ook is; er is altijd een bijzonder kunstwerk voor aan de muur met onze kunst op plexiglas.

Ontdek de vele mogelijkheden in onze webshop

Zoals u leest, is er bij ons veel meer mogelijk dan een fotoprint op glas. U kunt namelijk vele andere plexiglas schilderijen kopen in onze webshop, dus neem er een kijkje. Hier vindt u zeker een plexiglas schilderij dat past bij uw interieur. Wanneer u luxe plexiglas schilderijen gaat kopen, heeft u deze snel in huis. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 (0)6 – 28067861. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen of stuur een e-mail naar info@daluxe-art.nl.