Het thema geld in een plexiglas schilderij

✓ Persoonlijke touch

✓ Unieke schilderijen

✓ Inclusief ophangsysteem

Wist u dat er met geld een plexiglas schilderij gemaakt kan worden? Of in ieder geval een schilderij dat perfect in dit thema past? Bij Daluxe Art in Tilburg vindt u diverse plexiglazen schilderijen met als achtergrond een afbeelding van dollarbiljetten, gecombineerd met een andere afbeelding op de voorgrond. Zo is er een plexiglas schilderij in het thema geld voor iedereen. Er is kunst voor muziekliefhebbers, zoals met een afbeelding van rapper Tupac Shikur, maar ook voor Disney-liefhebbers, bijvoorbeeld met diverse afbeeldingen van Disney, zoals Mickey Mouse en Dagobert Duck. Ook zijn er schilderijen met diverse gekleurde effecten, zoals in een discothema.

Bekijk ons assortiment

Met het thema geld is er ook een stijlvol plexiglas schilderij

Ondanks het geld op de achtergrond, kan een dergelijk schilderij van plexiglas ook zeer stijlvol zijn. Denk bijvoorbeeld aan een plexiglas schilderij met een achtergrond van geld, met een prachtige afbeelding van een dier, zoals een leeuw of tijger. Een dergelijke afbeelding kan ook gecombineerd worden met een tekst, om uw plexiglas schilderij met een achtergrond van geld nog aansprekender te maken. Zo is er voor iedereen een mooi plexiglas schilderij in het thema geld. Deze kunnen in de woonkamer gehangen worden, maar ook in een tiener- of kinderkamer staan onze schilderijen erg leuk. Maak een keuze uit onze vele schilderijen.

Bestel een mooi schilderij in onze webshop

Wilt u ook een mooi plexiglas schilderij in het thema ‘geld’ bestellen, of kiest u voor een echt kunstwerk op uw plexiglazen schilderijen? Ook het laten drukken van een eigen foto op plexiglas behoort tot de mogelijkheden. Ontdek alle mogelijkheden in onze webshop en bestel uw schilderij naar keuze. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 (0)6 – 28067861 of stuur een e-mail naar info@daluxe-art.nl. Ook kunt u ons bereiken via ons contactformulier.