Afbeelding op plexiglas

✓ Persoonlijke touch

✓ Unieke schilderijen

✓ Inclusief ophangsysteem

Als u een afbeelding op plexiglas wilt laten drukken, ontdek dan de vele mogelijkheden van Daluxe Art uit Tilburg. Wij maken allerlei kunstwerken op plexiglas en dibondplaten. Dit kunnen allerlei afbeeldingen zijn: van een mooie eigen foto tot een waar kunstwerk, zoals een mooie modellenfoto. Ontdek alle mogelijkheden.

 

Bekijk ons assortiment

Een afbeelding op plexiglas die bij uw interieur past

Behalve de grote verscheidenheid aan afbeeldingen die u op plexiglas kunt laten drukken, kunt u deze afbeeldingen in veel gevallen ook laten bewerken, zodat de afbeeldingen precies passen binnen uw interieur. Laat een foto bijvoorbeeld in zwart-wit of sepia afdrukken of kies voor een bestaande kunstafbeelding met mooie gouden of zilveren details. Een afbeelding met een bepaald thema, zoals dieren, natuur of steden, behoort ook tot de mogelijkheden.

Neem een kijkje in onze webshop

Heeft u interesse in het laten drukken van een afbeelding op plexiglas? Bekijk dan alle bestaande afbeeldingen in onze webshop en bekijk ook de mogelijkheden van het laten drukken van een eigen foto of afbeelding. Heeft u vooraf vragen? Bel dan naar +31 (0)6 – 28067861 of bereik ons via het contactformulier. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@daluxe-art.nl.