Laat uw foto afdrukken op plexiglas

✓ Persoonlijke touch

✓ Unieke schilderijen

✓ Inclusief ophangsysteem

Heeft u ook een schitterende foto die u wilt laten afdrukken op plexiglas? Bij Daluxe Art vindt u niet zomaar foto’s op plexiglas, maar het zijn echte kunstobjecten. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle modellenfoto’s, of voor kunstfoto’s verrijkt met zilveren of gouden details. Ook foto’s op plexiglas met een achtergrond van dollarbiljetten is mogelijk. Zo laat u uw foto afdrukken, op een bijzondere manier.

Bekijk ons assortiment

Laat uw eigen foto afdrukken op plexiglas of kies voor een kunstobject

Bij Daluxe Art uit Tilburg kunt u allerlei foto’s op plexiglas laten drukken. Als u kiest voor een eigen foto, heeft u een zeer persoonlijk kunstobject van hoge kwaliteit. In onze webshop vindt u de vele mogelijkheden voor het bestellen van foto’s op plexiglas. De foto’s kunnen met allerlei effecten op plexiglas gedrukt worden. Laat bijvoorbeeld een zwart-wit foto op plexiglas printen of kies bijvoorbeeld voor een bijzonder sepiaeffect. Ook kunt u kiezen uit plexiglas of dibond. Daarnaast heeft u de keuze uit een mat of glanzend effect. Zo kunt u foto’s op plexiglas laten afdrukken op een manier die past bij uw smaak en interieur.


Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Wilt u foto’s op plexiglas laten drukken met een bijzonder effect? Of laat u een bijzondere foto afdrukken, zoals een kunstfoto of een foto met gouden en zilveren details? Bestel uw mooiste foto’s op plexiglas dan in onze webshop. Heeft u eerst nog vragen? Bel of mail ons dan of stuur ons een bericht via het contactformulier. Ons telefoonnummer is +31 (0)6 – 28067861 en ons e-mailadres is info@daluxe-art.nl.