Laat een eigen foto op plexiglas drukken

✓ Persoonlijke touch

✓ Unieke schilderijen

✓ Inclusief ophangsysteem

Ontdek de mogelijkheid van een eigen foto op plexiglas. Bent u op zoek naar een origineel cadeau of wilt u uw interieur verrijken met een mooie woonaccessoire die niet iedereen heeft? Kies ervoor om een eigen foto te laten drukken, dan heeft u een persoonlijk cadeau of een origineel woonaccessoire. Er zijn diverse vormen en afmetingen mogelijk. Wilt u ervoor zorgen dat de kleuren van uw eigen foto extra helder zijn? Kies dan voor een eigen foto op dibond, een soort niet-doorzichtig plexiglas waardoor de kleuren van uw eigen foto er extra goed uitspringen.

Bekijk ons assortiment

Kies uit diverse effecten bij het laten drukken van een eigen foto op plexiglas

Wanneer u een foto laat drukken door de specialisten van Daluxe Art uit Tilburg, kiest u voor een schitterend resultaat. Dit omdat u de keuze heeft uit diverse effecten, zoals zwart-wit of juist kleur. Daarnaast heeft u de keuze uit andere effecten, zoals het laten drukken van uw eigen foto op plexiglas met een mat of juist glanzend effect. Zo heeft u een cadeau of woonaccessoire dat heel persoonlijk is, ook omdat u het helemaal kunt aanpassen aan uw wensen.

 


Bestel eenvoudig in onze webshop

Weet u al welke foto u op plexiglas wilt laten drukken? Bezoek dan onze webshop, waar u overigens ook prachtige afbeeldingen van dieren of steden op plexiglas vindt. U upload in onze webshop eenvoudig uw eigen foto en kiest de afmetingen van het plexiglas . Kies ook het materiaal (plexiglas of dibond). Heeft u vragen voordat u bestelt? Bel dan naar +31 (0)6 – 28067861 of stuur een e-mail naar info@daluxe-art.nl. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.